Våre tjenester innen elektroinstallasjoner

Vi utfører alle våre tjenester i hele Bergensområdet.

Be om pristilbud

Høyt kvalifiserte ansatte med øye for sikkerhet i ditt strømsystem

Elteknikk AS er din lokale elektroinstallatør. Vi har kontor og verksted sentralt i Bergen. Med lokale montører fra Bergen, Åsane og Osterøy tilbyr vi våre tjenester i hele Bergensområdet og omegn. Vi leverer tjenester innen elektroinstallasjoner, ekom-installasjoner, automasjon, el-kontroll, bolig, næring, smarthus, el-billading, el-sjekk, varmepumpe og rådgivning. Vi utfører våre oppdrag for privatpersoner, næring og landbruk.

Våre tjenesteområder:

To moderne hus vegg til vegg på en stor eiendom med masse uteområde og trær rundt seg i et pent høstvær

Bolig:

Elteknikk AS er totalleverandør innen tekniske installasjoner for bolig. Erfaring med leiligheter, enebolig, flermannsbolig, borettslag og fritidsbolig. Skal du pusse opp, bygge nytt, ha lader til el-bil eller kanskje du ønsker en elkontroll av din boenhet? Ta kontakt i dag for rådgiving, befaring og tilbud.

Skyskrapere som strekker seg opp mot en skydekket himmelen tatt fra et lavt perspektiv fra bakken

Næring:

Elteknikk AS er totalleverandør innen tekniske installasjoner for næringsbygg. Blant annet internkontroll, kontor, lager, verksted, butikk, tannlegekontor mm. Ta kontakt i dag for rådgiving, befaring og tilbud.

To kyr på et jorde under en solnedgang som undersøker kameraet som tar bilde av de med to andre kyr i bakgrunnen som vandrer rundt

Landbruk:

Elteknikk AS er totalleverandør innen tekniske installasjoner for landbruket. Erfaring med lager, silo, driftsbygning, stall, løe, fjøs mm. Ta kontakt i dag for rådgiving, befaring og tilbud.

Elkontroll

Elkontroll, bolig

 - systematisk gjennomgang

 - statusrapport 

 - anbefalinger til forbedringer

 - fast pris. 

Elkontroll

Lader til din elbil. 

 - Ladeboks tilpasset dine ønsker.

 - Kostnadsfri befaring

 - Fast pris. 

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på ditt neste prosjekt? 

Kontakt oss i dag.

Prisjustering

Elteknikk AS har foretatt nødvendige prisjusteringer fra 1.5.2024. Timer etter dette blir fakturert med ny timepris. 

Ta kontakt ved spørsmål. 

To personer som sitter ved et bord med hver sin laptop og går over notater og tall på et papir sammen med hver sin blyant eller penn i en hånd i et lyst rom

Gode referanser

Elteknikk AS har lang erfaring og godt kvalifiserte elektromontører. Vi har gode referanseprosjekter og referansekunder å vise til. Vi utfører vedlikehold av alle typer elektriske installasjoner. Ta kontakt for uforpliktende veiledning, pristilbud eller befaring.

Et lite hvitt hus med blå vinduskarmer med en hekk som dekker bunnen av huset med to mennesker og deres huns som står utenfor huset

Viktig boligdokumentasjon

Boligmappa.no er Norges største nettsted for verdiøkende boligdokumentasjon, og er et resultat av et felles bransjeløft for å sikre boligeier tilgang til viktig boligdokumentasjon. Når du velger en bedrift som kan levere dokumentasjon til Boligmappa, kan du være trygg på at bedriften har sine kvalifikasjoner i orden. Kun kvalifiserte håndverksbedrifter er med i Boligmappa. Les mer på www.boligmappa.no

Slik kan du be om betalingsutsettelse eller dele opp betalingen rentefritt.

Vi har betalingsløsninger fra Svea Finans. 

Delbetaling Svea

1.      Søk selv via QR-kode på siden eller spør oss.

2.      Få svar med en gang

3.      Signer med BankID

Identifiser deg med BankID og velg kampanjen som passer deg.
Søknaden din er tilgjengelig her https://self.svea.com/no/Account/Login

Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at butikken får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen i kassen – så ordner de med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt tjenesten/varen.